Sakarya’nın sevilen balık restoranı Balıkçı Hüseyin, yeni kampanyasıyla balıkseverlerin karşısında! Mevsimin en taze ve lezzetli balıklarını en uygun fiyatlarla sunan Balıkçı Hüseyin, bu kez levrek severlere büyük bir fırsat sunuyor: Tanesi sadece 125 TL!
Levrek gibi çupranın da tanesi 125 TL ve pişirme ücreti yokKampanya bununla da sınırlı değil. Pişirme de tamamen ücretsiz! Evde balık kokusu istemeyen, lezzetli ve özenle pişirilmiş levrek tatmak isteyenler için bu eşsiz fırsat, Sakarya’daki tüm şubelerde geçerli.
MEVSİMİN EN GÜZEL BALIKLARI BALIKÇI HÜSEYİN’DESakarya’da balık denince ilk akla gelen isimlerden biri olan Balıkçı Hüseyin, geniş ürün yelpazesiyle balıkseverlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında sunulan levrek balıklarının yanı sıra çinekop, barbun, hamsi, istavrit, somon ve daha birçok balık türü şubelerde sizleri bekliyor.
Sakarya’da Serdivan 1. Cadde, Sapanca Kırkpınar, Akyazı ve Kuzuluk şubeleriyle hizmet veren Balıkçı Hüseyin, günlük taze balık çeşitleriyle sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunuyor.
SAĞLIKLI YAŞAMIN SIRRI: HAFTADA 3 GÜN BALIKBalıkçı Hüseyin, sağlıklı bir yaşamın anahtarı olarak haftada en az üç gün balık tüketilmesini öneriyor. Omega-3 açısından zengin olan balıklar, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, kalp sağlığını koruyor ve vücudu birçok hastalığa karşı dirençli hale getiriyor.
“Sağlıklı yaşamak elinizde!” mottosuyla hareket eden Balıkçı Hüseyin, Sakaryalıları bu muhteşem kampanyadan faydalanmaya davet ediyor.