Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sakarya 23°C
Az Bulutlu
Sakarya
23°C
Az Bulutlu
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 24°C
Per 23°C




1999 Depremi Sonrası Kaybolan Çocuklar ABD’ye mi Kaçırıldı? Epstein Davasıyla İlgili Korkunç İddia

1999 Depremi Sonrası Kaybolan Çocuklar ABD’ye mi Kaçırıldı? Epstein Davasıyla İlgili Korkunç İddia




10 Ocak 2024 13:03
71
A+
A-
Dünya son günlerde çok büyük iddialarla sarsılmaya başladı. İddiaya göre ABD Başkanı Joe Biden’ın çocuklara yaklaşımına ilişkin videolar dolaşıma sokuldu. Dünyaca ünlü milyarderler ve politikacıların çocuklara işkence ve taciz ettiği iddiası ortalığı karıştırdı.
Tüm bu gelişmeler şok etkisi yaratırken Cezaevinde intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein’in kız çocuklarına cinsel istismar ağı oluşturduğu ‘pedofili adası’ skandalında yeni iddialar gündeme geldi.
Epstein’ın pilotu Nadya Marçinko Türkiye’den kız çocuklarının ABD’ye kaçırıldığını itiraf ederken, depreminin ardından bölgeye gelen eski ABD Başkanı Clinton’ın ülkesine dönüşünün ardından bazı çocukların ortadan kaybolması yıllarca konuşulmuş ve belgeselleri çekilmişti.
1999 yılında Türkiye’yi derinden sarsan büyük depremin ardından, şimdi de bu trajedinin gölgesinde kalan bir başka karanlık olay gündeme geldi.
EPSTEİN SKANDALININ TÜRKİYE BAĞLANTISIABD’de cinsel istismar ve fuhuş ağı kurmak suçlamasıyla tutuklanan ve daha sonra cezaevinde ölü bulunan Jeffrey Epstein’ın davasında, ‘Türkiye’ detayı dikkat çekiyor.
İstismara uğrayan kız çocuklarının avukatı Katherine W. Ezell’in, Epstein’ın Slovakyalı özel pilotu Nadya Marçinko ile yaptığı sorgu, bu korkunç olayların uluslararası bir ağa sahip olduğunu gözler önüne seriyor.
BİDEN’IN ÇOCUKLARA YAKLAŞIMI TARTIŞMA KONUSUEpstein’ın özel pilotu Marçinko’nun sorgusunda, Epstein’ın Türkiye’den kız çocuklarını kaçırarak Amerika’ya getirdiği ortaya çıktı. Bu gelişme, ABD Başkanı Joe Biden’ın çocuklara yaklaşımına ilişkin sosyal medyada dolaşıma sokulan videolarla birleşince, Biden’ın bu konudaki tutumu da tartışma konusu oldu.
AYİNLERE KATILAN ÜNLÜLERİN LİSTESİEpstein’ın dosyasında, reşit olmayan kız çocuklarını istismar ederek düzenlediği toplantılar, adeta bir ayin gibi nitelendiriliyor. Bu toplantılara katılanlar arasında eski ABD Başkanı Bill Clinton, ünlü aktörler ve bilim insanları gibi isimlerin de bulunduğu iddia ediliyor.
BİLL CLİNTON İDDİASI VE DEPREM BÖLGESİNDEN KAYBOLAN ÇOCUKLAREpstein’ın intiharı sonrası açılan davalar ve yargı sürecinde, Bill Clinton ile ilgili şok edici bir iddia ortaya atıldı. 1999 depremi sonrası Türkiye’ye ziyarette bulunan Clinton’ın ABD’ye dönüşünün ardından, deprem bölgesindeki bazı çocukların kaybolduğu iddia ediliyor.
Bu iddialar, Epstein skandalının sadece ABD ile sınırlı olmadığını ve uluslararası bir boyuta sahip olduğunu gösteriyor.
Jeffrey Epstein’ın cinsel istismar ağı ve ‘pedofili adası’ skandalı, her geçen gün yeni ve karanlık detaylarla gündeme gelmeye devam ederken, Türkiye ile bağlantılı bu iddialar, hem ulusal hem de uluslararası toplumda ciddi endişelere yol açtı.
Kaynak: haberler.com

Taraklı Medya Editörü
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.