2 Katlı Samanlık ve Ahır’da Yangın
Doğancıl Mahallesi’nde çıkan yangında, kullanılmayan 2 katlı ahşap samanlık ve ahır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında yaklaşık 500 saman balyası da kül oldu.
Geyve ilçesi Doğancıl Mahallesi Eskiciler Sokak’ta, İlhan Özkul’a ait kullanılmayan 2 katlı ahşap samanlık ve ahırda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ahşap evden yükselen alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
Yangına müdahale etmek üzere olay yerine jandarma, sağlık, Taraklı ve Geyve itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yönlendirildi.
Ekiplerden yoğun müdahale
Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, alevlerin çevreye ve diğer alanlara sıçramasını önlemek için yoğun çaba sarf etti. İtfaiye ve orman ekiplerinin koordineli müdahalesi sonucunda yangın, çevredeki alanlara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Samanlık ve Ahır kullanılamaz hale geldi
Yangında İlhan Özkul’a ait 2 katlı ahşap samanlık ve ahır tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, yaklaşık 500 saman balyası da alevlere teslim olarak kül oldu. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.












